2020-11-19 07:46:31• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Ha egy ismerőse jóindulatára számít, most csalódás éri

Napi horoszkóp november 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold a Bak jegyébe lépett. Ha túl gyorsan ürül a családi kassza, vádaskodás helyett gondolja végig, nem ön volt-e túlságosan is könnyelmű! Ma könnyen áttekintheti a pénzügyeit, sőt, remek ötletei is lehetnek az anyagiakkal kapcsolatban.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Komoly munkaundorban szenved: vigyázzon, hogy ez meg ne látszódjék magán. Megpróbálhat azonban örömet is találni a munkájában. Ha azonban valami teljesen gépies tevékenységet kell űznie, akkor már csak a kollégákban bízhat, talán ők feldobják a hangulatot.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Lelkileg és érzelmileg rossz passzban lehet a mai napon, ráadásul csakis egyedül tudja helyretenni a dolgokat. Egy nagy sétával a parkban kiszellőztetheti a fejét és helyrebillentheti a lelki egyensúlyát.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Úgy érzi, szétaprózza magát a sok feladat között. Bár nem jellemző önre a listaírás, érdemes lenne kipróbálnia. A bolygóállások a barátságoknak és az emberi kapcsolatoknak kedveznek, fordítson időt ezek ápolására!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A munkahelyén az ön humora tartja a lelket a kollégáiban is, nem mindegy azonban, hogy min viccelődik. Ha elveti a sulykot, komoly haragosokat szerezhet magának...


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Aggodalommal töltik el a munkahelyi problémák, ám ha lelkiismeretesen dolgozik, csak jóra számíthat. Pozitív életszemlélete sok akadályon átsegíti, de vigyázzon, mert ha átesik a ló túlsó oldalára, felidegesíthet másokat.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ha egy ismerőse jóindulatára számít, most csalódás éri. Inkább támaszkodjon a saját képességeire! Ha fontos iratokkal, szerződésekkel kapcsolatos ügyintézés várja, különösen legyen résen, nehogy kár érje!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Vitatkozás és a saját érvei hangoztatása helyett inkább a kompromisszumot keresse – akár a munkahelyén, akár otthon támadjon is nézeteltérés… A rámenős magatartással most egész biztosan csak ront a helyzeten.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Mostanában túl sokat dolgozik, ezért fontos lenne, hogy ha fél óra szabadideje akad, azt is használja pihenésre! Érdemes lenne megtanulnia valamelyik relaxációs technikát.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Talán már a karácsonyi ajándékokat intézi, minden esetre a vásárlási láz ma is folytatódik, még nagyon sok mindenre szeretne szert tenni. Készítsen egy listát, és állítson fel fontossági sorrendet, ez segíteni fog a döntésben!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Mostanában csak a változatosság tudja feldobni. Ha ezt pont a munkájában nem találja meg, az könnyen arra sarkallhatja, hogy az állásváltoztatásra gondoljon. Legyen azonban nagyon körültekintő, ne döntsön elhamarkodottan!


Halak: II. 19. - III. 20.

Ma a szokottnál is nyugtalanabb: talán olyan híreket kap, amik felzaklatják, talán egy régi gondolat motoszkál újra a fejében és nem hagyja nyugodni. Amennyire lehet, járjon utána az igazának, és csak azután döntsön.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: